Jótékonysági vadászat : Az i-re a PONT! – Az emléklap átadása – 2015. január 26

“Két évvel ezelőtt a Fejér megyei Vadászkamara elindította  azt a jótékonysági rendezvényt, ami a vadászathoz kapcsolódik. Így a vadászat útján tudunk olyan célt kitűzni,  ami konkrét segítség formájában jelenik meg. A mai vadászatunk elsősorban tehát nem a vadászatról szó…

n-14

…hanem arról, hogy egy jótékonysági terv keretében segítsünk azoknak a gyermekeknek, akik a születésüktől hátrányban és problémával küszködnek. Könnyítsük meg az életüket!” – Pechtol Lajos, titkár OMVK Fejér megyei Területi Szervezete.

n-5

“Kedves Főorvos Úr!

 

Egy év után újra jelentkezünk itt, hozzuk a Fejér megyei vadászok üdvözletét és egy jelképes ajándékot, egy emléklapot, amelyet tisztelettel átadok most Önnek. 2014. december 27-én, Nádasdladányban ismét megtartottuk a jótékonysági vadászatot, ahol a résztvevő vadászok anyagilag hozzájárultak ahhoz, hogy támogassuk az Önök Alapítványát…

j-2

…Az összegyűlt 900 eFt átutalása a napokban megtörtént. A vadászokat örömmel tölti el az a gondolat, hogy a koraszülött gyermekosztály intenzív ellátásának műszerezettségén tudnak segíteni. Fogadják szeretettel, és használják nemes célra!” – Fűrész Attila elnök, OMVK Fejér megyei Területi Szervezete.

j-1

“Nagyon köszönjük!

 

A koraszülött gyermekosztályon egy intenzív ágyat fogunk az Önök támogatásából vásárolni. Tavaly is segítettek bennünket, és az idén is! Ezt külön szeretném megköszönni a jótékonysági vadászaton adakozó valamennyi vadásznak az Alapítványunk nevében!” – Dr. Simon Gábor főorvos, Fejér Megyei Kórház.

j-3

 

Filmünket hamarosan láthatják Nézőink a HAZAI VADÁSZ TV Magazinban, az ECHO TV csatornán!

 

http://echotv.hu/hazai-vadasz

www.fhmag.hu

http://www.idokep.hu/erdomezo 

www.facebook.com/echotelevizio

www.facebook.com/fhmag