A csuka, süllő, balin horgászata plasztik csalikkal – Medgyasszay Csaba előadása a Széchenyi Zsigmond Vadászati Múzeumban!

A csuka, süllő, balin eredményes horgászata plasztik csalikkal címmel Medgyasszay Csaba tart érdekes előadást a Széchenyi Zsigmond Vadászati Múzeumban 2015. szeptember 23-án, szerdán este 18 órakor!

 

C-1C-2C-3

 

 

 

 

 

 

 

“A halak táplálkozása annyira összetett, több, együttesen ható tényezőtől függő folyamat, hogy az éppen „fogós” műcsali megtalálásához széles ismerettel és tapasztalattal kell rendelkeznie a horgásznak. A csali kérdése a legbonyolultabb, ámbár legizgalmasabb része a pergető horgászatnak.” – Medgyasszay Csaba.

883OH

HELYSZÍN:

Széchenyi Zsigmond Vadászati Múzeum  (Hatvan, Kossuth tér 24.)

1-VM

Az előadó rendkívül nagy ragadozóhal fogó gyakorlattal rendelkezik. Igazi profi, aki szívesen megosztja tapasztalatait az átlaghorgászokkal. A plasztik, vagy gumi csalik még mindig kicsit misztifikált praktikának számítanak. Így Medgyasszay Csaba előadása lehetőséget ad arra, hogy megismerjük és megtanuljuk ennek a halfogó módszernek az előnyeit, de a nehézségeit is.

 

C-4C-5C-6

 

 

 

 

 

 

 

 

Az izgalmas rendezvényről a HAZAI HORGÁSZ stábja filmet forgat, melyet a Vadászati Múzeum FILMTÁR-ban és itt honlapunkon tekinthetnek meg majd Nézőink, Olvasóink!

 

www.fhmag.hu

www.facebook.com/fhmag

http://www.idokep.hu/erdomezo 

https://www.idokep.hu/horgasz

www.facebook.com/echotelevizio

http://echotv.hu/hazai-vadasz

v-2

https://www.facebook.com/PROGRAMOKHATVAN            

http://tavaszifesztival.hatvan.hu/