2014. december 6 – KASZÓ – Mikulásjárat a BALÁTA-tónál!

mik-1

December 6-án, szombaton délelőtt két kocsit is be kellett “élesíteni” a Kaszói Erdei Kisvasút lelkes dolgozóinak, mivel a MIKULÁSJÁRAT híre sok családot megmozgatott. Az időjárás inkább késő őszi, mint téli volt, de ez egyáltalán nem zavart senkit sem, hiszen a Baláta-tóhoz indult szerelvényünk, ahol azt reméltük, hogy találkozhatunk a Mikulás Bácsival!

b-1.2

b-1.1

b-1.4

b-1.5

Tapasztalt vezetőnk segítségével el is jutottunk – egy elvarázsolt erdőn keresztül – a BALÁTA-tóhoz, ahol elámultunk a látottakon. A szemerkélő eső ellenére a magasba emelkedett kicsi gép-madarunk, így még érdekesebb képekhez jutottunk.

b-1

b-2

b-3

A stégrendszer deszkáin sétálva nagyon sok információt hallhattunk, így gyorsan eltelt az erre szánt idő. Újra vonatra szálltunk, azzal a reménnyel, hogy az állomásnál fogunk majd a Mikulás Bácsival találkozni. Ez be is következett! Sőt, a kitűnő szervezésnek köszönhetően ünnepi műsor is fogadta az Erdei Kisvasút utasait, kicsiket és nagyokat egyaránt. A fehér szakállas Télapó tette is a dolgát, minden gyermeknek ajándékot nyomott a kezébe, dicsérő szavakat a lelkekbe.

m-4

m-1

m-2

Filmünket 2014. december 21-én, vasárnap 11 órakor láthatják Nézőink a HAZAI VADÁSZ TV Magazinban, az ECHO TV csatornán!

 

http://echotv.hu/hazai-vadasz

www.fhmag.hu

http://www.idokep.hu/erdomezo 

www.facebook.com/echotelevizio

www.facebook.com/fhmag